Adres:
MOT-CHIR Polikliniek
Amsterdam UMC locatie AMC
Postbus 22660
1100 DD
Amsterdam
Nederland
Telefoonnummer:
+31205662714
E-mail verzenden
(optioneel)
Overige informatie:

Hartelijk dank voor uw verzoek om informatie via deze website.
Een onderbouwd behandelingsadvies zonder persoonlijke consultatie kunnen wij via emailverkeer begrijpelijkerwijs niet geven.
Ook een afspraak kan niet via dit emailadres worden gemaakt.

Indien u een gefundeerde -second- opinie over uw specifieke situatie wilt, kunt u (alleen met een verwijsbrief van uw huisarts of specialist) hiervoor een consult aanvragen op de MOT-CHIR polikliniek van het Amsterdam UMC locatie AMC te Amsterdam. 
In verband met onze beperkte ruimte en de wens om de patiënt optimale en gepaste zorg te leveren; kunnen alleen passende consultaanvragen in behandeling worden genomen.

 

•             Bent u reeds patiënt op de MOT-CHIR polikliniek van het Amsterdam UMC, locatie AMC?

U kunt een  telefonische consult bij vragen en/of onduidelijkheden aanvragen, via het aan u verstrekte telefoonnummer van deze polikliniek.
U kunt eventueel ook een vraag stellen via uw eigen elektronisch patiëntendossier ‘Mijn Dossier’ -als u dit geactiveerd heeft.

 

•             Bent u (nog) geen patiënt op de MOT-CHIR polikliniek van het Amsterdamu UMC, locatie AMC?

Indien u een gefundeerde -second- opinie over uw specifieke situatie wilt, kunt u (alleen met een verwijsbrief van uw huisarts of specialist) hiervoor een consult aanvragen op de MOT-CHIR polikliniek van het Amsterdam UMC locatie AMC.

Alle informatie hierover kunt u vinden via de website https://www.amc.nl/web/specialismen/chirurgie-1/chirurgie-1/motoriekstoornissen-van-de-slokdarmmaag-mot-chir-polikliniek.htm
-In verband met onze beperkte ruimte en de wens om de patiënt optimale en gepaste zorg te leveren; kunnen alleen ons inziens passende consultaanvragen in behandeling worden genomen-

 

Hebt U algemene vragen?

Kijk dan eens op ons patiëntenforum. U kunt uw vragen / opmerkingen als u dat wilt, natuurlijk wel aanbieden voor plaatsing op het patiënten forum van de website via http://www.refluxziekte.nl/forum/index
Wij proberen uw email binnen één week te beantwoorden.