Forum 40 onderwerpen

Bent u patiënt met achalasie; geïnteresseerde en / of belanghebbende op de MOT-CHIR polikliniek in het AMC te Amsterdam?

Dan nodigen wij u graag uit om uw persoonlijke verhaal of ervaringen te delen! U kunt een bericht posten in één van de forum categorieën om de zorg voor de patiënt met achalasie verder te optimaliseren.

Dit forum is een ervaringsforum vóór en door patiënten. Berichten met een verzoek om een persoonlijk medisch inhoudelijk behandelingsadvies kunnen niet worden geplaatst; wij adviseren u daarvoor contact met uw huisarts op te nemen.
Categorie
U kunt hier een bericht posten om de zorg voor de patiënt met achalasie verder te optimaliseren.
Re: Wat doen als achalasie steeds ...
door Passie
4 jaren 11 maanden geleden
Dit is het forum voor patiënten waar ervaringen met de MOT-CHIR poli in het Amsterdam UMC locatie AMC kunnen worden uitgewisseld.
Re: Poli AMC
door Assie
7 jaren 10 maanden geleden
Wilt u graag informatie delen of een vraag stellen aan een lotgenoot met achalasie?
Dat kan hier!
Re: Slokdarmkrampen na de operatie
door Assie2507
4 jaren 7 maanden geleden

Ideeënbus 1 onderwerp

Heeft u feedback of ideeën die u wilt delen? Aarzel niet en laat het ons weten. We horen het graag van u en streven er naar onze site beter en gebruikersvriendelijker te maken voor onze gasten en leden.
Re: Achalasiepagina op Facebook
door Dre
9 jaren 5 maanden geleden

Welkom op het forum! Wij heten alle geïnteresseerden van harte welkom en hopen dat uw opmerkingen, vragen en ervaringen velen van nut zijn.
- Wij behouden ons het recht voor om ongepaste berichten niet te plaatsen-.
Tijd voor maken pagina: 0.165 seconden
Gemaakt door Kunena